Längesen jag skrev nu. Tror inte egentligen att det finns en anledning till det, utan jag har nog inte haft behovet att uttrycka mig i skrift helt enkelt.

Sedan sist så har jag fyllt 40 år. Gaaaahh skulle nog många reagera. ”Hur känns det nu? ” Känner du dig gammal?” är bara några av de frågor jag fått av människor jag mött. Svaret är utan tvekan ”ingen skillnad”!! . Det är bara siffror. Jag känner inte mig äldre eller mer vuxen och det är jag jäkligt tacksam över. Varför ska jag göra det? Livet måste bli väldigt tråkigt om jag hela tiden ska leva upp till en viss norm. Nej jag älskar mig själv och min förmåga att vara naiv och komma på mig själv att jag står och pratar med de 13-åriga tjejerna i stallet, som om vi vore jämngamla. Säkert många som har en åsikt om det, men screw You!! Jag har förmodligen mycket roligare än ni!!!!!

Ung i sinnet, är mitt motto!! Klyschigt eller hur och det är precis därför jag älskar det!!! Jag lär mig av livet hela tiden. Jag lär känna mig själv mer för varje dag och tro mig ibland blir jag förvånad över min upptäckt 😀 utan att gå in på detaljer……

Så alla där ute som har åldersnoja. Sluta känn så, njut av livet och var tacksam över att få bli äldre och att varje era i livet ger er en ny historia om just ert liv!!! Den 4 juni 2018 skapades ett nytt kapitel i mitt liv! Kram på er!