Stall och hästkamera – För modern och säker hästvård

av | mar 1, 2024 | Hästar, Hästterapi | 0 Kommentarer

Jag har sedan 2023 ett samarbete med Designlarm gällande övervakningskameror för stall och häst. Som hästterapeut så ser jag alltid till hästens bästa. I detta ligger vikten av att ha en så nära relation som möjligt till sin häst. Detta relationsbyggande underlättas av en stallkamera där du kan se och förstå hästen även när du inte är där.

Förutom att man som hästägare kan få en extra dos kärlekskänslor innan man går och lägger sig erbjuder häst och stallklameran en ökad trygghet för mig men framför allt för min häst. Jag kan bland annat:

  • Lära mig mer om min hästs vanor och rutiner
  • Se om hästen är lugn eller stressad
  • Ha ett extra öga vid förändringar, fölning eller sjukdom

Jag vill vara tydlig med att en kamera i ett stall som delas av många olika hästägare aldrig ska användas som övervakning av mina medmänniskor. En övervakningskamera är för hästens väl, inte för att hitta fel hos mina medmänniskor.

Vill du veta mer om hästkameror och dess funktioner, kontakta mig eller Designlarm.

Häst och stallkamera