Larm till hästtransport

av | jun 10, 2020 | Hästar | 0 Kommentarer

Jag har gett min man, som bland annat driver företaget Designlarm, uppdraget att fundera över en larmpaketering till hästtransporter.

Många av oss hästägare som far runt med ryttare och hästar förvarar dyr utrustning i våra sadelkammare och utrustningsutrymmen. Om man på ett enkelt sätt kunde skydda detta från inbrott så hade det varit fantastiskt. Designlarm arbetar med ett riktigt snygg, trådlöst och enkelt larm som heter Ajax. Vi har vårt hemlarm från Ajax och med tanke på hur enkelt det är så började jag fundera på om detta inte varit något för oss hästmänniskor.

Enligt Designlarm så går det att montera ett Ajaxlarm i en hästtransport med hjälp av ett speciellt batteri som kan levereras av Designlarm. Detta skulle ge en batteritid på över 1år vilket verkar lovande. Jag uppdaterar er när jag vet mer.