Ett hem i ständig förändring………….

Många renoverar för att känna känslan av att nu behöver vi inte göra mer på länge. Jag renoverar för att det, enligt mig är en process, en rörelse av faktorer som skapar varandra likt en kedja av DNA. Den ena delen är inget om den andra inte passar. För mig är inredning en levande organism.
Den ska hållas levande!! När jag går in ett nytt projekt händer det saker med mig, hjärnan börjar skapa och en känsla av harmoni infinner sig. Kanske är jag beroende av den känslan och därav måste jag få utlopp och skapa för att må bra. Kanske är det det fysiska arbetet i kombination med det kreativa som får mig i balans. Oavsett så har huset vi köpte 2008 gått igenom flera olika förändringar och det kommer fortsätta så länge jag får bestämma 🙂 och ni kommer få följa mig hela vägen…..

Tillbyggnaden från hösten/vintern 2016 har varit både lärorik och fantastiskt kul!!! Nytt sovrum, vardagsrum och badrum. Hela familjen älskar denna delen. I vardagsrumsdelen (vårt ”atrium” som vi kallar det) har jag valt att gå utanför min comfortzone. Här har jag hämtat inspiration från naturen och jordnära influenser. Färger som den gröna på Gubis marmorbord med mässingben, kohuden, valnötshyllan från String och min mans stora trofé på väggen är tydliga inslag där jag avviker från min vanliga, mer stilrena inredning. Jag älskar den roséfärgade spegeln, ”Circum” från AYTM. De stora fönstren ut mot tomten får oss ännu närmre naturen och ljuset. Känsla i rummet ger en ett lugn och av min mans nyinköpta LP-spelare får vi en hel del nostalgifeelings. Här spelas Tom Petty, Kizz och en hel del annat från vår uppväxt. Så kul det har varit att inreda här, att få ta allt i en annan riktning än vad jag vanligtvis gör……….